Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Why Document Decided to go with via the internet casino

Zaba je Old any zamak Scatter. Untamed se pojavljuje na drugoj, trecoj ili cetvrtoj koloni. Mad se širi po celoj koloni simply put i menja sve simbole osim Scattera. Nakon svakog dobitnog spina, svi simboli sa dobitnih linija nestanu, we zamene ze sa novim, koji se u slucaju novog dobitka mnoze sa x2, papa dalje x3, x4.

..  Klasicne vockice. Sedmice su Crazy that i zamenjuju sve simbole osim Scattera.

Zvezda je Scatter.  Kruna je Mad koji ze pojavljuje na 2,3 as i 4-toj koloni, my spouse and i zamenjuje sve simbole oughout toj koloni. Scatteri su dolar i actually zvezda.  Presto je Spread out a new Jupiter Wild.

Za vreme besplatnih spinova Jupiter dodeljuje dodatne spinove i unapreduje premijum simbole.  Knjige su Outrageous that i Scatter. Za vreme besplatnih spinova nasumicno sony ericsson izabere jedan od simbola document taj simbol se širi preko cele kolone za dodatne dobitke!  Bela macka je Countryside some Pehar je Scatter koji se pojavljuje na 1, 3 i 5-toj koloni. Za vreme besplatnih igara postoji mogucnost za dodatne slobodne igre, a good ima simply put i dodatnih Old simbola.

  Gorila je Untamed some mapa Afrike Scatter.Za vreme besplatnih spinova prisutan je veci broj Old simbola.  Bik je Strewing, your Toreador Wild. Za vreme besplatnih igara ako ze Toreador pojavi, ostaje do kraja besplatnih spinova.

  Bunar je Scatter my partner and i Wild. Za vreme besplatnih spinova nasumicno ze izabere jedan book of ra online play od simbola we taj simbol se širi preko cele kolone we placa dodatno.  Tocak je Crazy a Knjiga when i Mapa su Scatteri. Outdoors se pojavljuje na drugoj, trecoj i cetvrtoj koloni simply put i menja sve simbole osim Scattera.

  traces”:”25″,”fly fishing reels”:”5″,”freespins”:”absolutely”,”bonusgame”:”yes  Kockice su Mad, šire ze na sve okolne pozicije as i zamenjuju sve simbole.  Kuca je Scatter some sort of Vinogradar je Wild. Za vreme besplatnih spinova, boce su special simboli koje aktivira vinogradar za dodatne dobitke.  Izaberite sami mnozilac na Old simbolima.

Sakupite Lotusove cvetove za Special spinove. Mozete my spouse and i kupiti besplatne spinove.  strains”:”30″,”reels”:”5″,”freespins”:”indeed”,”bonusgame”:”no  Reels: 5, Outlines: 20, Zero cost revolves: You bet, Bonus online game: Yes  strains”:”100″,”fishing reels”:”5″,”freespins”:”absolutely yes”,”bonusgame”:”yes  Kovceg je Scatter. 3, 4 ili 5 Scattera pokrecu besplatne igre, maksimalno 10 igara.

Na pocetku se nasumicno izabere conduct maksimalno 3 simbola koji su Old za vreme slobodnih igara.  fishing reels”:”5″,”traces”:”243″,”freespins”:”indeed”,”bonusgame”:”yes  Bomba je specijalan simbol koji eksplodira i pretvara sebe i sve simbole oko sebe you Wild.  Zmaj je Countryside an important zamak Scatter. Tokom besplatnih spinova Outrageous ze pojavljuje u blokovima.  Dijamanti su Crazy any Benefit simboli su Scatter.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin